Την πίστη ότι ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να αποκλείσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να προκριθεί εκείνος στους «8» του Champions League εξέφρασε ο Κώστας Μήτρογλου.

Παράλληλα, ο διεθνής επιθετικός χαρακτήρισε σπίτι του και πολλά περισσότερα τους «ερυθρόλευκους», τους οποίους θα έχει πάντα στην καρδιά μου.

«Αν και όταν γυρίσω στην Ελλάδα εννοείται πως για μένα υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός. Αυτή είναι η ομάδα μου και σ’ αυτή θα ήθελα να γυρίσω», τόνισε ο 26χρονος φορ στη «Real News» και μίλησε για τις προσεχείς αναμετρήσεις με τον βρετανικό σύλλογο:

«Είναι στην καρδιά μου ο Ολυμπιακός. Είναι κάτι σαν το σπίτι μου και πολλά άλλα ακόμα. Θα ήθελα φυσικά να μπορέσω να βρεθώ στο πλευρό του Ολυμπιακού στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Ολντ Τράφορντ”. Όσον αφορά στο καθαρά αγωνιστικό, φυσικά και πιστεύω στη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ. Στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν μπάλα τα ονόματα. Παίζουν μπάλα οι παίκτες μέσα στο γήπεδο και δείχνουν εκεί τι μπορούν να κάνουν. Στο γήπεδο κρίνονται οι προκρίσεις».

Πηγή: sport-fm.gr