Οι ενοχλήσεις που ένιωθε στο γόνατο ο Σέικ Γκαντιάγκα δεν έχουν υποχωρήσει και έτσι ο παίκτης της Παναχαϊκής θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Μετά την επέμβαση, η επάνοδος του 33χρονου ποδοσφαιριστή εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί σε περίπου ένα μήνα.

Παράλληλα, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας γνωστοποιεί πως κάνει δεκτό το αίτημα του Πανηλειακού για εισιτήρια στο μεταξύ τους ματς, για την 20η αγωνιστική της Football League.

Σχετικά αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έκανε αποδεκτό το αίτημα της ΠΑΕ Πανηλειακός για εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι έτοιμη να ικανοποιήσει οποιοδήποτε άλλο αίτημα της ΠΑΕ Πανηλειακός ακόμη και για τη χορήγηση όλης της απέναντι εξέδρας (χωρητικότητας 10.000 ατόμων) όπως ακριβώς έκανε και στο παιχνίδι με την ΠΑΕ Παναιγιάλειος.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα επιθυμούσε τα παιχνίδια με τις γειτονικές ΠΑΕ που έχουν και ιστορικό χαρακτήρα, να διεξάγονται σε ένα γεμάτο γήπεδο με 20.000 θεατές και σε απόλυτα φιλική ατμόσφαιρα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα υποδεχτεί τη διοίκηση, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και τους οπαδούς της ΠΑΕ Πανηλειακός με τα καλύτερα συναισθήματα και με την διάθεση να γίνει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι που να διαφημίσει το άθλημα και θα το απολαύσει και όλη η Ελλάδα.

Ελπίζουμε ότι και η διαιτησία θα έχει την ίδια φιλοσοφία και δεν θα συναντήσουμε διαιτητικές εικόνες σαν αυτές που συναντάμε τελευταία όπως σαν αυτές που αντιμετωπίσαμε με τον Παναιγειάλειο στον Α’ γύρο».

Πηγή: sport-fm.gr