Μετά την απόλυση του Αντρέ Βίλας-Μπόας, και μέχρι να ανακοινωθεί η πρόσληψη του Τιμ Σέργουντ (είχε αναλάβει υπηρεσιακός) για τον επόμενο ενάμιση χρόνο, ο Λουίς φαν Χαάλ ήταν ο προπονητής που απασχόλησε περισσότερο την Τότεναμ.

Ο Ολλανδός τεχνικός, που έχει αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας τοu από το 2012, δεν ήταν τόσο «ζεστός» στο να αφήσει τους «οράνιε», παρ’ όλα αυτά τα δεδομένα άλλαξαν και στον λονδρέζικο σύλλογο φαίνεται πως θα επιδιώξουν εκ νέου συνεργασία μαζί του.

«Κοιτάξτε το βιογραφικό μου. Έχω κατακτήσει τίτλους σε κάθε σεζόν, με κάθε σύλλογο τον οποίο είχα αναλάβει. Είμαι νικητής και επιδιώκω τα τρόπαια.

Αυτός είναι και ο λόγος που κουράστηκα να είμαι προπονητής σε εθνική ομάδα. Βλέπω τους παίκτες μου μόνο οκτώ φορές τον χρόνο και δεν απολαμβάνω καθόλου τα καθήκοντά μου.

Μετά το Παγκόσμιο θέλω να προπονήσω ξανά έναν μεγάλο σύλλογο και να τον οδηγήσω στην κατάκτηση τροπαίων. Αλλιώς, θα αποσυρθώ» σχολίασε σε συνέντευξή του ο Φαν Χαάλ, κάνοντας τον ιδιοκτήτη της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, να στρέψει και πάλι το βλέμμα του προς το μέρος του.

Βέβαια, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως κάτι τέτοιο θα γίνει υπό την βασική προϋπόθεση να μην εξασφαλιστεί μία θέση για τους ομίλους του Champions League της επόμενης χρονιάςμε τον Σέργουντ στο τιμόνι, με τους οπαδούς της Τότεναμ να εκφράζουν αμέσως διαδικτυακά παράπονα για τον άνθρωπο που αναγέννησε την ομάδα τους και την τοποθέτησε στον… σωστό δρόμο, έπειτα από μία καταστροφική αρχή στη σεζόν.

Πηγή: england365.gr