Στη διαπίστωση πως ο ΟΦΗ θα μπορούσε να νικήσει τον Παναθηναϊκέ έφτασε ο Μανώλης Ροβίθης, μετά την ισοπαλία των δύο ομάδων στο «Γεντί Κουλέ».

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός τόνισε πως τέτοια ματς κρίνονται στις λεπτομέρειας και θεωρεί πως η αντίδραση αυτού και των συμπαικτών του στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να του φέρει τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά: «Όλα τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αυτό ήταν ένα ντέρμπι και φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, θα μπορούσαμε να πάρουμε και περισσότερα από αυτό, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από τον βαθμό.

Όλες οι ομάδες όταν δέχονται ένα γκολ τα πρώτα λεπτά είναι κάπως περίεργα. Αντιδράσαμε πολύ καλά στη συνέχεια. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο τελείως διαφορετικά και πιστεύω ότι θα έπρεπε να πάρουμε κάτι πολύ περισσότερο. Σημασία έχει ότι δεν χάσαμε».

Ο Γιώργος Μακρής συμπλήρωσε πως: «Πιστεύω ότι δικαιούμασταν ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Νομίζω ότι σε όλο το παιχνίδι ήμασταν κυρίαρχοι. Ο Παναθηναϊκός έκανε μία φάση, την οποία υπάρχουν και αμφιβολίες και σκόραρε. Νομίζω ότι ξεκίνησε από φάουλ. Εμείς αντιδράσαμε και πιστεύω ότι είναι θετικό ότι δεν χάσαμε.

Πιστεύω ότι μπήκαμε καλύτερο στο δεύτερο, πιστέψαμε περισσότερο στους εαυτούς μας και νομίζω ότι το δείξαμε αυτό μέσα στο γήπεδο».

Πηγή: sport-fm.gr