Ξεφεύγει το πράγμα στην Ιντερ μετά τις οργανωμένες διαμαρτυρίες των οπαδών πριν, κατά τη διάρκεια και στο τέλος του 0-0 με την ουραγό Κατάνια.

Τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας, η μη ενίσχυση ως τώρα από τον Ερικ Τοχίρ και κυρίως οι συζητήσεις με τη Γιουβέντους για ανταλλαγή του Φρέντι Γκουαρίν με τον Μίρκο Βούτσινιτς έχουν προκαλέσει την οργή των οπαδών της Ιντερ. Οργή που έγινε φανερή και στο ματς με την Κατάνια, το οποίο έγινε παρουσία του Τοχίρ καθώς την Κυριακή προσγειώθηκε στο Μιλάνο.

Τα πρώτα μηνύματα ήρθαν κατά την άφιξη του πούλμαν της ομάδας στο «Μεάτσα» καθώς οπαδοί ήταν επί της υποδοχής και προχώρησαν σε αποδοκιμασίες, με κύριο στόχο τον γενικό διευθυντή Μάρκο Φασόνε. Στη συνέχεια, στο πέταλο των οργανωμένων, σηκώθηκε πανό στο οποίο απεικονιζόταν ο Φασόνε να φοράει μια φανέλα με σύνθημα κατά της Ιντερ, από την εποχή που δούλευε στο τμήμα μάρκετινγκ της Γιουβέντους.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι οπαδοί των «νερατζούρι» σήκωσαν και πανό που αναφερόταν στον Τοχίρ και το οποίο έγραφε: «Τρεις απλοί κανόνες: Μην διαπραγματεύεσαι ποτέ με την Ρουμπέντους και την Μπίλαν. Βάλε έναν άνθρωπο της εμπιστοσύνης σου στην ομάδα. Στείλε γρήγορα στο σπίτι όσους είναι τώρα στη διοίκηση».

Από την οργή των οπαδών δεν ξέφυγε ούτε ο… Μάσιμο Μοράτι, ο οποίος ήταν στα επίσημα δίπλα στον Τοχίρ και λογικά διάβασε κι αυτός το πανό που έγραφε: «Τώρα που δεν έχεις προεδρικές υποχρεώσεις, αποδεσμεύσου από τις οικογενειακές φιλίες».

Με τη λήξη του αγώνα και αφού η Ιντερ με το 0-0 «έδωσε» στην ουραγό Κατάνια τον πρώτο της εκτός έδρας βαθμό φέτος, οι αποδοκιμασίες επανήλθαν και είχαν ως στόχο τους πάντες, με τον Τοχίρ να φεύγει γρήγορα από το «Μεάτσα» και χωρίς να κάνει δηλώσεις…

Πηγή: tifosi.gr