Όλο και πιο κοντά βρίσκεται στον Χουάν Μάτα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ένα «φλερτ» που κρατά εδώ και αρκετό καιρό φαίνεται πως έχει μπει στην τελική του ευθεία. Κι αυτό διότι όπως αναφέρουν (όλα) τα Μέσα στην Αγγλία, οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέθεσαν –μέσω τρίτων- πρόταση ύψους περίπου 40 εκατ. λιρών στην Τσέλσι για την απόκτηση του Ισπανού άσου!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μεσοεπιθετικός των Λονδρέζων δεν προπονήθηκε σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα του και κάπου εκεί «φούντωσαν» για τα καλά τα σενάρια. Είναι δεδομένο πως ο παίκτης δεν βρίσκεται στα (αρχικά) πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο και παρά το γεγονός πως ο Πορτογάλος έχει τονίσει πως ο Μάτα δεν είναι προς πώληση, δύσκολα τελικά θα μπορέσει να τον κρατήσει στο Λονδίνο, με μια τέτοια οικονομική προσφορά.

Υπενθυμίζεται πως το 2011, ο 25χρονος διεθνής είχε μετακομίσει στην Τσέλσι απ’ την Βαλένθια έναντι 23,5 εκατ. λιρών. Άρα, σε μια πιθανή κρούση ύψους 40, η ομάδα του Αμπράμοβιτς βγάζει και «δυνατό» κέρδος, για έναν παίκτη που δεν πολυπαίζει, κιόλας!

Πηγή: Sport-fm.gr