Ακόμη και το κινητό του Λουίς Φαν Χαλ χτύπησε όταν η Τότεναμ έψαχνε για προπονητή, με τον 62χρονο να αναφέρει πως αρνήθηκε τα «σπιρούνια» λόγω Ολλανδίας και Μουντιάλ, αφήνοντας παραλλήλως ανοιχτό το ενδεχόμενο να εργαστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τον θαυμασμό του για τη λίγκα δεν τον έκρυψε. Όπως και τους λόγους για τους οποίους δεν είπε ναι στην πρόταση της Τότεναμ για να αναλάβει το τιμόνι της, έπειτα από την απόλυση του Αντρέ Βίλας-Μπόας.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ παραδέχθηκε πως οι Λονδρέζοι του προσέφεραν συνεργασία, λέγοντας πως αν και ενδιαφέρεται να προπονήσει μία ομάδα στην Πρέμιερ προτεραιότητα έχει η εθνική Ολλανδίας και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Θα ήθελα να δουλέψω στην Πρέμιερ Λιγκ γιατί είναι ένα πρωτάθλημα στο οποίο δεν έχω εργαστεί ακόμη. Θα ήθελα να είμαι προπονητής κάποιας ομάδας εκεί. Η φιλοδοξία υπάρχει. Ποιος ξέρει…» ανέφερε αρχικά ο 62χρονος κόουτς και κατέληξε:

«Όλοι το γνωρίζουν οπότε μπορώ να το παραδεχθώ. Δεν κάνω δύο πράγματα συγχρόνως. Πρέπει να δίνεις το παράδειγμα στους παίκτες σου να συγκεντρώνονται στην εθνική ομάδα, κάτι που συμπίπτει με τις φιλοδοξίες μου. Αρνήθηκα τη δουλειά στην Τότεναμ, αλλά ίσως μπορεί να έρθει μία άλλη ευκαιρία.

Υπάρχει ένα δύσκολο με το να είσαι προπονητής, ότι όταν θα είσαι ελεύθερος, μπορεί να μην υπάρχουν θέσεις εργασίας, ενώ όταν έχεις δουλειά να υπάρχουν ακέφαλες ομάδες. Μετά το Παγκόσμιο ή θα αποχωρήσω ή θα έρθει μια πρόταση από την Πρέμιερ και έτσι θα το σκεφτώ».

Πηγή: england365.gr