Λίγο μετά το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη φαίνεται ότι θα τοποθετηθεί η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 στην Premier League, την ώρα που φαίνεται ότι παραμένει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να μειωθούν οι αγωνιστικές της φετινής σεζόν που ακόμα… δεν βρίσκεται σε επίπεδο συζητήσεων!

Η Premier League παραμένει το μοναδικό από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που ούτε συγκεκριμένη ημερομηνία επανέναρξης υπάρχει, ούτε απόλυτη συμφωνία για τη μορφή διεξαγωγής των αγωνιστικών που απομένουν, ούτε ομοφωνία για τα γήπεδα στα οποία τελικά θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις.

Η Πέμπτη θα είναι ίσως η πιο κρίσιμη μέρα για να υπάρξει ένα πιο ακριβές πλάνο σε όλα αυτά τα κομμάτια για το κορυφαίο πρωτάθλημα, με τη Daily Mail ν’ ασχολείται με την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και τις προτάσεις που έχουν γίνει.

Πιο συγκεκριμένα τονίζει ότι έχει πέσει στο τραπέζι το διήμερο 12-13 Σεπτέμβρη για να κάνει σέντρα η νέα σεζόν, αφού ακόμα παραμένει στον αέρα το θέμα της ολοκλήρωσης της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Και από τη στιγμή που ουδείς μπορεί να μιλήσει για ακριβή ημερομηνία στην οποία θα πέσουν οι τίτλοι τέλους του τρέχοντος πρωταθλήματος, παραμένει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να γίνει κουβέντα για τη μείωση των αγωνιστικών που απομένουν!

Πηγή: gazzetta.gr