Στην Αγγλία γίνεται κάθε είδους προσπάθεια προκειμένου η Premier League να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί με ασφάλεια.

Οι περισσότερες ομάδες έχουν συμφωνήσει στην επανέναρξη της Premier League, σε ουδέτερα γήπεδα ακολουθώντας το πλάνο Project Restart, εκτός από τρεις.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», Άστον Βίλα, Μπόρνμουθ και Νόριτς έχουν εκφράσει εδώ και αρκετό διάστημα τη διαφωνία τους για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, τονίζοντας παράλληλα πως είναι κάθετες στο ενδεχόμενο διεξαγωγής παιχνιδιών σε ουδέτερα γήπεδα.

Όπως δήλωσε και ο επικεφαλής της Άστον Βίλα, Cristian Purslow: «Είμαι ενάντια αυτής της πρότασης. Είμαστε ένας σύλλογος ο οποίος υπερηφανεύεται για την έδρα του και την υποστήριξη των φιλάθλων. Τα περισσότερα κέρδη τα έχουμε από εντός έδρας αναμετρήσεις. Έχουμε έξι ακόμα παιχνίδια να δώσουμε στο σπίτι μας. Η ιδέα στην εγκατάλειψη της έδρας μας θα μας κοστίσει γι’ αυτό και δε συμφωνώ».

Ωστόσο, οι τρεις σύλλογοι έχουν προειδοποιηθεί πως αν δεν συμμορφωθούν και δεν αλλάξουν σύντομα γνώμη, τότε θα είναι αυτές οι οποίες θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία.

Η καθοριστική ψηφοφορία για τον τρόπο και τις συνθήκες ολοκλήρωσης της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο κορυφαίο πρωτάθλημα αναμένεται να σημειωθεί την προσεχή Δευτέρα.

Πηγή: gazzetta.gr