Στο ενδιαφέρον της Μπενφίκα της Πόρτο αλλά και της Σπόρτινγκ για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό, εξακολουθεί να αναφέρεται με νέα δημοσιεύματα ο πορτογαλικός Τύπος.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται από το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι «αετοί» της Λισαβόνας φέρονται αποφασισμένοι να καταθέσουν σύντομα προσφορά για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού κάτι που φέρεται να το γνωρίζει και ο ίδιος, ο οποίος περιμένει και την πρόταση από τους «δράκους» του Οπόρτο.

Η ομάδα του Πειραιά ζητά πάνω από δέκα εκατ. ευρώ, ποσό που μπορούν να προσφέρουν οι δύο ομάδες. Για την απόκτηση του Πορτογάλου στόπερ, πάντως, αναμένεται να γίνει πραγματική μάχη, καθώς ο ατζέντης του περιμένει και προτάσεις από αγγλικές ομάδες.

Πάντως ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού, μιλώντας στην τηλεόραση της «A Bola», δήλωσε χαρούμενος στην Ελλάδα και τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι τιμητικό το ενδιαφέρον από ομάδες σαν την Σπόρτινγκ, την Μπενφίκα, την Πόρτο. Έχω πει και στο παρελθόν, πως επικεντρώνομαι στον Ολυμπιακό, στους στόχους μας, θέλω να κοιτάξω την ευρωπαϊκή πορεία, εφόσον αυτή συνεχιστεί κι από εκεί και πέρα, θα πάρω την καλύτερη απόφαση για εμένα και την οικογένειά μου».