Καθημερινά κυκλοφορούν νέα στοιχεία από τα σενάρια που εξετάζονται για την επανέναρξη της Premier League και αυτή τη φορά γίνεται λόγος για χρησιμοποίηση των προπονητικών κέντρων και των κοιτώνων για τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων των ομάδων.

Η Daily Mirror τονίζει πως οι ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος ενδεχομένως να χρειαστεί να περιοριστούν αρκετά και αυστηρά για να καταφέρουν να ολοκληρωθούν οι εννέα εναπομείνασες αγωνιστικές της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν προπονητικά κέντρα ομάδων, όπως και αυτό της εθνικής Αγγλίας στο «St. George’s Park».

Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας σε δωμάτια των εγκαταστάσεων και η κάθε φιλοξενούμενη ομάδα που θα φτάνει, θα παίζει και αμέσως μετά θα γίνεται απολύμανση των χώρων.

Παράλληλα, τονίζεται πως η διοργανώτρια αρχή της Premier League εξετάζει το σενάριο να υπάρχουν πέντε αλλαγές ανά ματς, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος σοβαρών τραυματισμών από τη στιγμή που εδώ και περίπου ενάμιση μήνα οι ποδοσφαιριστές δεν προπονούνται κανονικά και όταν επιστρέψουν θα έχουν ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας.

Πηγή: gazzetta.gr