Παράπονα από τη διαιτησία του προχθεσινού αγώνα με τη Νάπολι έχει ο προπονητής της Ίντερ, Βάλτερ Ματσάρι, τονίζοντας πως οι αποφάσεις του Ταλιαβέντο αλλοίωσαν την αναμέτρηση.

Οι «νερατζούρι» έχασαν εκτός έδρας με 4-2 από τους Ναπολιτάνους για την 16η αγωνιστική της Serie A και ο 52χρονος τεχνικός θεωρεί πως η ομάδα του θα είχε καλύτερη τύχη εφόσον ήταν διαφορετική η αντιμετώπιση από τη διαιτησία.

«Έγιναν μια σειρά από διαιτητικά λάθη, που επηρέασαν το παιχνίδι», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο Αλβάρεζ αποβλήθηκε, όταν το παιχνίδι ήταν στο 3-2 και βρισκόμασταν στην καλύτερη φάση μας μέσα στο ματς. Υπήρχαν πολλά μαρκαρίσματα που άξιζαν περισσότερο την κίτρινη κάρτα από αυτά που την είδαμε εμείς. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει περισσότερα γκολ, αν είχε συνεχιστεί το παιχνίδι με έντεκα εναντίον έντεκα. Η αποβολή άλλαξε το παιχνίδι».

Ο πρώην προπονητής της Νάπολι έδειξε δυσαρεστημένος με τη διαιτησία που έχει γενικότερα η Ίντερ από τον ρέφερι της προχθεσινής(15/12) αναμέτρησης.

«Είμαστε άτυχοι όταν μας σφυρίζει ο Ταλιαβέντο. Είναι το δεύτερο παιχνίδι μας με αυτόν φέτος και η δεύτερη μας ήττα. Το άλλο ήταν κόντρα στη Ρόμα και δόθηκε εναντίον μας ένα πέναλτι που δεν υπήρχε», επεσήμανε ο Ματσάρι, ενώ στο ματς με τους Ρωμαίους η ομάδα του έχασε εντός έδρας με 3-0, δεχόμενη το δεύτερο γκολ με πέναλτι, ενώ δόθηκε και ένα κατά, στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Νάπολι, αλλά αστόχησε ο Πάντεφ.

«Πριν την αποβολή του Αλβάρεζ έγινε ένα χέρι από τον Αλμπιόλ και έμεινε ατιμώρητο. Πρέπει να πρόκειται για ατυχία», είπε ειρωνικά ο Ματσάρι και κατέληξε: «Υπήρχε και ένα πέναλτι στον Ταϊντέρ. Ο Μάτζο επίσης τράβηξε τον Παλάσιο. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά αν δεν μας δίνουν αυτά τα πέναλτι».

Πηγή: sport-fm.gr