Δεν τα παρατάει και με τη δύναμη της έδρας της προσπαθεί να αντιστρέψει την κατάσταση!

Η Βέροια επικράτησε με το «φτωχό» πλην… πλούσιο (βαθμολογικά) 1-0 του Παναιτωλικού, ανέβηκε στους 13 βαθμούς και μπορεί να παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο μίκρυνε την… ψαλίδα από τους υπόλοιπους.

Χρυσός σκόρερ του αγώνα ο Μπεν στο 71’ που χάρισε τη δίκαιη νίκη στην ομάδα του, την ώρα που τα «καναρίνια» δεν βρέθηκαν σε καλό… φεγγάρι, σε ακόμα ένα εκτός έδρας ματς, και έμειναν στους 18 πόντους.

Το ματς:

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και οι παίκτες του δοκίμαζαν σουτ, τα οποία, όμως, δεν ανησυχούσαν τον Ράφαελ. Ωστόσο, η πρώτη μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι άνηκε στην Βέροια, όταν ο Μπεν επιχείρησε το σουτ, αλλά την τελευταία στιγμή η μπάλα κόντραρε κι ενώ είχε πορεία προς τα δίχτυα των Αγρινιωτών! Στη συνέχεια, η «βασίλισσα του βορρά» ισορρόπησε πλήρως το ματς, αλλά ο ρυθμός του έπεσε, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν οι πολλές φάσεις.

Προς το τέλος του πρώτου 45 λεπτού, οι γηπεδούχοι… τράβηξαν γερά τα μαλλιά τους! Κι αυτό διότι έχασαν δύο τεράστιες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Αρχικά στο 38’ όταν ξανά ο Μπεν δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ, που απομάκρυνε εντυπωσιακά την προβολή του, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα όταν ο Καλτσάς μόνος του κι από κοντά… κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις δύο ομάδες στο 0-0, αλλά την Βέροια να δείχνει εμφανώς πως… πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Κι αφού απείλησε με κανά δυο σουτ κι αφού πέρασε ένα τέταρτο χωρίς να υπάρχει κάτι άξιο αναφοράς, ήρθε ο Μπεν στο 71’ να εκμεταλλευτεί το «δώρο» της άμυνας του Παναιτωλικού, να βρεθεί σε ακόμα μια φάση και να σκοράρει, ανοίγοντας το σκορ και δημιουργώντας ενθουσιασμό στους φίλους της Βέροιας!

Το κακό βράδυ για τα «καναρίνια» επιβεβαιώθηκε, καθώς παρά τις αλλαγές του Χάβου, δεν μπορούσαν ούτε φάση να κάνουν. Έτσι, η «βασίλισσα του βορρά» κατάφερε να κρατήσει πολύ εύκολα το υπέρ της 1-0 μέχρι το τέλος και να πανηγυρίσει μια νέα επιτυχία που της δίνει μεγάλη «ανάσα».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βέροια: Αναστασόπουλος, Σισοκό, Γεωργιάδης, Μπεν, Αμαραντίδης, Μπαργκάν, Τραπ, Ζεζίνιο (74’ Παυλίδης), Καλτσάς, Όστοϊτς, Μπάρμπας

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Αποστολόπουλος, Μάνος, Ντα Κόστα, Σιόντης, Χούλιο

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Γκόλιας, Καλί, Κούσας, Μουμίν (78’ Μπόγιοβιτς), Καμαρά, Γοδόι, Γκάλο, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωάννου (74’ Θεοδωρίδης), Μπελόν

Στον πάγκο: Στεφανάκος, Μελισσάς, Μυγάς, Καλογέρης, Δάρλας

Πηγή: Sport-fm.gr