Δίχως τον Νικολά Μαρίν θα αγωνιστεί η Skoda Ξάνθη στο αυριανό(14/12, 15:00) παιχνίδι με τον Πλατανιά. Εκτός και οι τραυματίες Χοσέμι, Κομεσίδης.

Ο πρώτος αναχώρησε για Γαλλία, λόγω προσωπικού προβλήματος που προέκυψε την τελευταία στιγμή και δεν θα προλάβει να είναι σε ετοιμότητα για το ματς της Κρήτης.

Σε ότι αφορά τον Ισπανό αμυντικό, δεν προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες, καθώς έχει μαζέψει υγρό στο γόνατο του και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όπως και ο Κομεσίδης, οποίος ακολούθησε ατομικό χθες και σήμερα. Αναμενόμενες οι απουσίες των ανέτοιμων Σουάρεζ, Εστράδα, όπως και του τιμωρημένου Παΐτο. Ο Πορτογάλος αμυντικός έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα και δηλώθηκε να λείψει κόντρα στον Πλατανιά.

Αντιθέτως, ο Κίμωνας Παπαδιώτης από την ομάδα Νέων είναι στους 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράινερ Μάουρερ για τον αγώνα στα Περιβόλια.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Τσέμα, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Βάλλας, Τσαμούρης, Φλίσκας, Ντιέ, Ντε Γκούζμαν, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Κάλβο, Τριάδης, Νάκας, Σολτάνι, Σολάρι, Ράνος.

Πηγή: sport-fm.gr