Για το διάστημα που ήταν στη φυλακή, την επίσκεψη της κόρης που τον συνέτριψε και το πώς ένιωσε όταν αποφυλακίστηκε, μίλησε ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού έκανε δηλώσεις στο Canal 11 της πατρίδας του και αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν στη φυλακή, υπογραμμίζοντας και ποια ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σεμέδο.

Για την επίσκεψη της κόρης του όταν ήταν στην φυλακή: «Ήρθε η κόρη μου να δει. Νομίζω ότι το κατάλαβε από τον τρόπο που ήθελα να την προφυλάξω. Εγώ προσπαθούσα να μην το καταλάβει όλο αυτό για να μην της το περάσω. Είχε συνηθίσει ο πατέρας της να λείπει, να έχει την απομόνωσή του λόγω προετοιμασιών ή να ταξιδεύει. Έτσι είχε πει, όπως της το είχα υποσχεθεί. Ότι ο μπαμπάς πήγε να παίξει και έχει υποχρεώσεις και ότι θα γυρίσει».

Για το πώς ένιωσε: «Ήταν ό,τι χειρότερο έχω ζήσει έως τώρα. Είναι μία ψυχρή σχέση μέσα από ένα γυαλί. Δεν μπορείς να ακουμπήσεις τον δικό σου άνθρωπο και μου έλλειπε αυτή η αίσθηση. Κάθε φορά που ένα αγαπημένο μου πρόσωπο και ειδικά η κόρη μου έφευγε ένιωθα πολύ άσχημα. Ό,τι χειρότερο…».

Για την ημέρα που του είπαν ότι βγαίνει: «Παίζαμε ντάμα και με φώναξαν να μιλήσω με τον δικηγόρο μου. Μου είπε «Σεμέδο από σήμερα έως το αργότερο αύριο θα βγεις». Σε εκείνες τις δύο ημέρες δεν κοιμήθηκα ούτε μία ώρα. Ίσως 10 με 20 λεπτά αλλά μετά ξύπνησα. Ένιωθα ξανά πως θα τους δω όλους. Την οικογένειά μου και τους δικούς μου ανθρώπους. Νιώθεις πως θα δεις ξανά τα παιδιά σου και όσους θέλεις. Ήταν απερίγραπτο το ότι αγκάλιασα την μητέρα μου μετά από μήνες. Όταν μου είπαν «βγαίνεις έξω» είπα στον εαυτό μου «ξύπνα έχεις μία δεύτερη ευκαιρία! Πάτα λοιπόν το κουμπί της επανέναρξης». Έτσι έκανα. Τα σβήνεις όλα και αρχίζεις ξανά».