Ο Ατρόμητος μπορούσε να έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα υποστήριξε ο Σωκράτης Φυτανίδης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου ανέφερε ότι ο πήχης έχει ανέβει και πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες του να το αποδεικνύουν κάθε φορά στον αγωνιστικό χώρο.

Αναφερόμενος στο πρωτάθλημα το χαρακτήρισε υποδεέστερο από αυτό των προηγούμενων ετών και έπλεξε το εγκώμιο του Παναθηναϊκού.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Σωκράτη Φυτανίδη:

-πως μπορεί μια ομάδα να αντιμετωπίσει μια αποβολή ενός παίκτη:
«Κυρίως προσέχεις το πώς θα σταθείς αμυντικά στο παιχνίδι. Να μην υπάρξουν κενοί χώροι για να τους εκμεταλλευτεί ο αντίπαλος. Από την άλλη πλευρά αναζητάς μια ευκαιρία για να πετύχει ένα γκολ. Δεν μας δόθηκε όμως η ευκαιρία αυτή. Ωστόσο η εξέλιξη του αγώνα μας αφήνει ικανοποιημένους αλλά και το γεγονός ότι είμαστε μόνοι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα».

-για την συγκομιδή του Ατρομήτου στο πρωτάθλημα:

«Θα έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Από δικά μας λάθη όμως δεν το έχουμε καταφέρει. Έχουμε ανεβάσει ψηλά τον πήχη σαν ομάδα και πρέπει κάθε εβδομάδα να αποδεικνύουμε ότι αξίζουμε. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι. Η ομάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε διοργάνωση και παιχνίδι».

-για την εικόνα που έχει από το πρωτάθλημα μέχρι τώρα:
«Κακά τα ψέματα, το πρωτάθλημα είναι υποδεέστερο από τις προηγούμενες σεζόν. Υπάρχουν ομάδες όμως με σωστό προγραμματισμό. Είναι κακό ότι υπάρχουν ομάδες με προβλήματα, το γεγονός ότι λείπει η ΑΕΚ και ο Ηρακλής… Το θετικό είναι ότι κάποιες προσπαθούν με προγραμματισμό να πάνε καλά».

-ποια κατά τη γνώμη του είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος:
«Μια ομάδα που φαίνεται ότι δουλεύει και έχει δείξει έργο είναι ο Παναθηναϊκός. Έχει συνοχή και δουλεύει πολύ με καλούς ποδοσφαιριστές και πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο».

Πηγή: Sport-fm.gr