Ιδανικά ξεκίνησε η πορεία του Βλάντιμιρ Βάις στον Ολυμπιακό, με το γκολ-ποίημα που είχε πετύχει στην πρεμιέρα του Champions League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Τότε ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός είχε κάνει τους φίλους των Πειραιωτών να τρίβουν τα μάτια τους με τα κατορθώματά του, όμως μετά από λίγο καιρό «εξαφανίστηκε» και δημιουργήθηκαν αρκετά ερωτηματικά για την απόδοσή του.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ γνωρίζει πως πρόκειται για έναν νεαρό σε ηλικία ποδοσφαιριστή, ο οποίος διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία για να ξεχωρίσει στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει απίστευτη ταχύτητα, είναι τεχνίτης και μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δύο πόδια.

Για αυτό τον λόγο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του σημερινού Τύπου, φρόντισε να μιλήσει μαζί του και να του εξηγήσει τι ακριβώς περιμένει από εκείνον.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» και ο διεθνής άσος τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα και όλοι περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα από το εν λόγω τετ-α-τετ.

Ο Βάις φέρεται να έπεσε ψυχολογικά, αφού την περίοδο που ήταν στα… φόρτε του ήρθε ένας τραυματισμός που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού.

Επίσης, το γεγονός πως δεν μπορεί να επικοινωνήσει καλά με τους συμπαίκτες του (ξεκαθαρίζεται πως δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα) είχαν ως αποτέλεσμα την «εξαφάνισή του» και τώρα ο Μίτσελ καλείται να εκμεταλλευτεί έναν παίκτη που αποτελεί μεγαλείο κεφάλαιο για την ομάδα, όπως λέγεται και από τη διοίκηση.

Πηγή: sport-fm.gr