Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή, με τον Τραϊανό Δέλλα να ανακοινώνει μετά το τέλος του προγράμματος την αποστολή για την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟ Κρουσώνα (Κυριακή, 15.00, ΟΑΚΑ).

Σ’αυτή ο τεχνικός της ΑΕΚ συμπεριέλαβε και τους πέντε ξένους που υπάρχουν στο ρόστερ αλλά και τον Σταύρο Πεταυράκη, που δείχνει πως ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Μοναδική απουσία από την 20άδα των κιτρινόμαυρων είναι ο Ρενάλντο Ράμα, που κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός.

«Αίνιγμα» αποτελεί ο παίκτης που θα «κόψει» ο Δέλλας από τους ξένους αφού εν αντιθέσει με τις προηγούμενες αναμετρήσεις της «Ένωσης», αυτή τη φορά τα πλάνα του «Κολοσσού» για την ενδεκάδα δεν είναι ξεκάθαρα.

Τέλος, όσον αφορά το πρόγραμμα της Παρασκευής, ο Τάσος Τσουμάγκας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η αποστολή: Βούρας, Καραγκιολίδης, Αργυρίου, Γεωργέας, Γροντής, Ανάκογλου, Τσουκαλάς, Τσεβάς, Τσούπρος, Παληαρούτας, Πεταυράκης, Παυλής, Σταθάκης, Τσιρίλο, Ρόβας, Κορδέρο, Πόποβιτς, Μπρέσεβιτς, Ντακόλ και Πλατέλλας.

Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» για την αναμέτρηση του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ολοκληρώνεται το Σάββατο με προπόνηση στις 15.30 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Πηγή: Sport-fm.gr