Τη βεβαιότητά ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Νταβίντ Φουστέρ με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Μας μένει μια πικρή γεύση στο στόμα γιατί θα μπορούσαμε τουλάχιστον να έχουμε πάρει ένα βαθμό σε ένα γήπεδο τόσο δύσκολο όπως αυτό της Παρί Σεν Ζερμέν. Πρέπει να μας μείνει ότι είμαστε ζωντανοί ακόμα στην διοργάνωση, εξαρτόμαστε από τον εαυτό μας», τόνισε -αρχικά- ο Ισπανός μέσος και συνέχισε λέγοντας ότι «ακόμα και αν φέρναμε ισοπαλία πρέπει να κερδίσουμε την Άντερλεχτ. Πρέπει να σκεφτούμε ότι μας μένει ένα παιχνίδι ακόμα. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Ο Φουστέρ σχολίασε αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ στο Καραϊσκάκη…

«Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και έχουμε το τελευταίο παιχνίδι αυτής της φάσης στην έδρα μας και είναι σαν τελικός για εμάς. Θα τα δώσουμε όλα και είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση».

Τέλος, ευχαρίστησε τους οπαδούς της ομάδας οι οποίοι για άλλη μια φορά στάθηκαν δίπλα στους ποδοσφαιριστές…

«Μια μέρα ακόμα ο κόσμος ήταν μαζί μας. Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη τους ακόμα μια φορά, δεν μένει παρά να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την χωρίς όρους υποστήριξη και ήταν κρίμα που δεν μπορέσαμε να τους κάνουμε να δουν μια νίκη σήμερα (σ.σ.: χθες)», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr