Το θέμα της ανανέωσης του Λιονέλ Μέσι δεν παίρνει άλλη αναβολή και παρά την κρίση του κορονοϊού ο Ζόσεπ Μπαρτομέου ξεκινά επαφές με την πλευρά του Αργεντίνου για την παραμονή του στην Μπαρτσελόνα.

Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες εβδομάδες, με τον Ζόσεπ Μαρία Μπερτομέου να το θέτει ως άμεση προτεραιότητα, ακόμη και εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού.

Ο πρόεδρος των Μπλαουγκράνα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «AS», θα ξεκινήσει επαφές με τον πατέρα και ατζέντη του «Λίο», Χόρχε Μέσι, προκειμένου να συζητήσουν την προοπτική ανανέωσης της μακρόχρονης συνεργασίας τους.

Αυτή τη στιγμή, ο Αργεντίνος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2021, αλλά διαθέτει ειδική οψιόν που του επιτρέπει να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι. Μετά την επεισοδιακή σεζόν στους Μπλαουγκράνα, που σημαδεύτηκε από την κόντρα του με τον Ερίκ Αμπιντάλ, αλλά και την κατακραυγή του προέδρου που είχε προσλάβει χάκερ να λειτουργούν λογαριασμούς με επικριτικό περιεχόμενο προς παίκτες της ομάδας, μαζεύτηκαν νέφη αναφορικά με την απόφαση του. Ωστόσο, η επιθυμία του είναι δεδομένη εδώ και χρόνια, πως θέλει να παραμείνει στους Καταλανούς και να κρεμάσει τα παπούτσια του στο «Καμπ Νόου».

Πηγή: gazzetta.gr