Καλύτερο Παναθηναϊκό των τελευταίων τριών ετών χαρακτήρισε το φετινό ο Σάκης Τσιώλης. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα πάντως θεωρεί πως η ομάδα του έχει δουλέψει καλά για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγών στη Λεωφόρο το μεσημέρι της Κυριακής.

«Ο αντίπαλος είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και έχουμε δύσκολη αποστολή. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού γνωρίζει την ομάδα και το τι ζητάει ο κόσμος σε αντίθεση με τους προηγούμενους τεχνικούς και πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος Παναθηναϊκός των τελευταίων τριών ετών», ανέφερε και πρόσθεσε: «Προερχόμαστε από δύο σημαντικές νίκες που μας ανέβασαν ψυχολογικά. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία, υπήρχαν οι χώροι και θέλω να πιστεύω ότι είμαστε πανέτοιμοι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο αγώνας θα γίνει χωρίς φιλάθλους, είπε: «Είναι αρνητικό γιατί είμαστε οι παίκτες θέλουν τον κόσμο στο γήπεδο ακόμα και αν ξέρουν πόσο καυτή έδρα είναι. Ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δεν υπάρχει».

Όσον αφορά στις πρώτες εντυπώσεις του από τη νέα του ομάδα, είπε: «Είμαστε τυχεροί που έχουμε τα δύο βοηθητικά να δουλέψουμε όπως πρέπει, πράγμα που ο προκάτοχός μου δεν είχε. Έχω έρθει σε μια ομάδα που την γνωρίζω αρκετά καλά. Ξέρω την ποιότητά της και τη δυναμική που έχει ο κόσμος της. Πιστεύω στους παίκτες μου και με την πάροδο του χρόνου θα γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί».

Τέλος, για το ταμείο του ΠΑΣ ως τώρα, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός είπε: «Πάντα πρέπει να βλέπεις τα πράγματα και να είσαι έτοιμος επιθετικά. Ο ΠΑΣ έχει παίκτες πολύ καλά δουλεμένους στο χώρο και αυτό είναι επικίνδυνο στα εκτός έδρας παιχνίδια. Δουλεύουμε σε αυτό, είναι δουλεμένη ομάδα. Θέλω να πιστεύω πως στο μέλλον θα έρθουν οι επιτυχίες».

Πηγή: sport-fm.gr