Κατηγορούνται 50 οργανωμένοι οπαδοί της Γιουβέντους για επεισόδια

Τα επεισόδια σημειώθηκαν τον περασμένο Μάιο στο παιχνίδι Αταλάντα-Γιουβέντους


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
10:39
25/10/2013
Κατηγορούνται 50 οργανωμένοι οπαδοί της Γιουβέντους για επεισόδια
loading

Πενήντα οργανωμένοι οπαδοί της Γιουβέντους κατηγορούνται από την εισαγγελία του Μπέργκαμο για τα επεισόδια που έγιναν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Αταλάντα-Γιουβέντους στις 8 Μαΐου.

Από τα επεισόδια είχαν τραυματιστεί εφτά άτομα από κομμάτια που είχαν ξηλωθεί από τις τουαλέτες του σταδίου και που είχαν ριχτεί στους αντίπαλους οπαδούς.

Οι οπαδοί της Γιουβέντους κατηγορούνται για καταστροφές, για πρόκληση τραυματισμών, αντίσταση κατά της αρχής και επίθεση στα όργανα της τάξης και για την εκτόξευση επικινδύνων αντικειμένων.

Κατηγορούμενοι είναι επίσης και 18 οργανωμένοι οπαδοί της Αταλάντα, που είχαν συλληφθεί από την πρώτη στιγμή και τους είχαν απαγγελθεί κατηγορίες.

Ήδη έχει απαγορευθεί η είσοδος στα γήπεδα σε 40 άτομα, κάτι που αναμένεται να ισχύσει και στους 68 που εμπλέκονται στα επεισόδια και που ερευνάται η ενοχή τους.

Για τους οργανωμένους οπαδούς της Γιουβέντους οι κατηγορίες άργησαν περισσότερο γιατί υπήρχε μεγαλύτερη δυσκολία στην αναγνώρισή τους, αφού τα πρόσωπά τους ήταν καλυμμένα σε αντίθεση με τους «συναδέλφους» τους της Αταλάντα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει