Ανησυχητικά είναι τα νέα στον ΠΑΟΚ όσον αφορά τον Λέο Ζαμπά, καθώς η αποκατάσταση του Βραζιλιάνου εξτρέμ έχει παρουσιάσει επιπλοκές, κάτι που σημαίνει ότι θα αργήσει ακόμη περισσότερο να επιστρέψει στην δράση, δίχως ακόμη να υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής είχε τραυματιστεί τον προηγούμενο Νοέμβριο στο δεξί γόνατο, στο φιλικό με τη Δόξα στη Δράμα. Μετά από λίγες ημέρες χειρουργήθηκε, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία δυόμιση μηνών.

Ο Ζαμπά ακολούθησε κατά γράμμα το πρόγραμμα αποκατάστασης, ωστόσο στα τέλη Ιανουαρίου το χειρουργημένο του γόνατο γέμισε υγρό και πρήστηκε. Το υγρό αφαιρέθηκε με παρακέντηση, αλλά σύμφωνα με τα «ασπρόμαυρα» ρεπορτάζ, τις τελευταίες ημέρες είναι ξανά πρησμένο, ενώ ο παίκτης ταλαιπωρήθηκε και από πυρετό.

Η ιστορία αυτή φαντάζει δεδομένο πως θα έχει απογοητεύσει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος την τρέχουσα σεζόν κατάφερε να παίξει μόλις 9 παιχνίδια, ενώ ανησυχία έχει προκληθεί και στις τάξεις των ανθρώπων της ομάδας.