Ενοχλημένοι είναι στην ΕΠΟ από τους χειρισμούς της κυβέρνησης στα θέματα του ποδοσφαίρου και σκέφτονται όλα τα ενδεχόμενα.

Το μήνυμα της κυβέρνησης τις προηγούμενες μέρες και συγκεκριμένα την Πέμπτη, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν, ήταν σαφές: Το ποδόσφαιρο θα περάσει στα χέρια των FIFA/UEFA και αν κάποιος επιχειρήσει να σαμποτάρει αυτή την προσπάθεια με το μνημόνιο συνεργασίας με τις διεθνείς ομοσπονδίες, η κυβέρνηση θα βάλει μπρος για GREXIT του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Άγνωστο αν θα φτάσουμε ως εκεί, αλλά τις τελευταίες ώρες γίνεται γνωστή η ενόχληση που υπάρχει στις τάξεις της ΕΠΟ για τους κυβερνητικούς χειρισμούς. Για αυτόν τον λόγο μάλιστα, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του gazzetta.gr, ο Βαγγέλης Γραμμένος έχει καλέσει σε συνάντηση κορυφής στην ομοσπονδία το μεσημέρι της Δευτέρας.

Εκεί, αναμένεται να συζητηθεί το πώς θα αντιδράσει η ΕΠΟ στους χειρισμούς της κυβέρνησης, στην οποία οι άνθρωποι της ομοσπονδίας χρεώνουν ότι τους παρακάμπτει και ουσιαστικά τους αντικαθιστά στις συζητήσεις με FIFA και UEFA.