Με πέναλτι του Ιγκλέσιας στο 91′ ο Αστέρας Τρίπολης των 10 βαθμών έφυγε με θετικό αποτέλεσμα από τη Λαμία.

Μοιρασμένο από το ξεκίνημα του ήταν το ματς, με τον Αστέρα να πατάει καλύτερα όσο κυλούσε η ώρα, χωρίς όμως να υπάρχει η μεγάλη φάση. Βασικά, για να γίνει κατανοητό το… θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το μοναδικό αξιοσημείωτο γεγονός του πρώτου ημιχρόνου ήταν η αναγκαστική αλλαγή της Λαμίας μόλις στο 9ο λεπτό, αφού ο Πλιάτσικας τραυματίστηκε και άφησε τη θέση του στον Βύντρα.

Στο δεύτερο, πάντως, τα πράγματα έφτιαξαν κάπως. Δεν είδαμε, φυσικά, τρομερό ποδόσφαιρο, αλλά υπήρχε κίνηση και από τις δύο ομάδες και από το 64′ υπήρχε και γκολ και ήταν για τη Λαμία. Ο Μπιανκόνι, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή τέσσερα λεπτά νωρίτερα, συνεργάστηκε ωραία με τον Ρόμανιτς και πλάσαρε για το 1-0, φέρνοντας τους γηπεδούχους κοντά στη νίκη.

Από τη στιγμή που έμειναν και με 10 παίκτες οι φιλοξενούμενοι στο 72′, όταν αποβλήθηκε ο Σουάρεθ, η Λαμία έδειχνε να είναι αγκαλιά με το τρίποντο, αλλά στο 87′ ο Αντζέτζο βρήκε τον Ιγκλέσιας στην προσπάθεια του διώξει και ο διαιτητής μέσω VAR καταλόγισε πέναλτι, το οποίο εκτελέστηκε στο 91′ από τον Ιγκλέσιας, ο οποίος έδωσε τον βαθμό στον Αστέρα (1-1).

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Πλιάτσικας (9′ Βύντρα), Αντέτζο, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Βασιλόγιαννης, Ρόμανιτς, Τιρόνε (60′ Μπιανκόνι), Καραμάνος (92′ Σασί).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Μαρτίνεθ, Βαλιέντε (66′ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Τασουλής (74′ Αντζουλάς), Ριέρα (46′ Κρέσπι), Χαουρέγκι, Λ. Φερνάντεθ.