Θαυμαστής του τερματοφύλακα της Τσέλσι, Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια ως δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης, δήλωσε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που θέλουν τους «μπλαουγκράνα» να ενδιαφέρονται για τον παίκτη.

Ο 21χρονος έχει αποδειχθεί «λίρα εκατό» για την Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία έχει πραγματοποιήσει άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις, σε ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου όπως είναι το ισπανικό.

Τις τελευταίες μέρες, δημοσιεύματα του Τύπου ανέφεραν πως η Μπαρτσελόνα εξετάζει έντονα την προοπτική απόκτησης του Βέλγου πορτιέρο, ο οποίος μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για το Λονδίνο και την Τσέλσι.

Τις συγκεκριμένες φήμες ήρθε να επιβεβαιώσει… πλαγίως, ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα», ο οποίος δήλωσε θαυμαστής του Κουρτουά.

«Είναι ένας σπουδαίος τερματοφύλακας, είναι πολύ καλός και μου αρέσει πάρα πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά».

Η Τσέλσι απέκτησε τον Τιμπό Κουρτουά από τη Γκενκ το καλοκαίρι του 2011 έναντι 5 εκ. λιρών και όπως γίνεται αντιληπτό, ειδικά μετά τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία 2,5 χρόνια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, οι «μπλε» δεν είναι διατεθειμένοι να… ξεπουλήσουν, σε περίπτωση που αποφασίσουν την παραχώρησή του.

Πηγή: england365.gr