Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης μετά το 1-1 της προηγούμενης Πέμπτης (16/01) στην Αρκαδία, στον πρώτο μεταξύ τους -εξ αναβολής- αγώνα για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ημερομηνία της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ ήταν άγνωστη μέχρι σήμερα, όταν και η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως αυτή θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, στις 19:30. Εκεί θα προκύψει και η όγδοη ομάδα των προημιτελικών, μετά τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Ατρόμητο, Άρη, Παναιτωλικό και τη Λαμία.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει:

«Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 19:30 στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί η ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης, από την οποία θα προκύψει η 8η ομάδα που θα συμμετάσχει στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος αγώνας έληξε 1-1, καθώς και ότι η κλήρωση για την ανάδειξη των αντιπάλων στη φάση των «8» θα διενεργηθεί την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αποκτήσει ήδη ο Ατρόμητος, ο Άρης, η Λαμία, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Παναιτωλικός και ο Ολυμπιακός».

Αλλαγή ημέρας στο Ατρόμητος – ΑΕΚ

Η ανακοίνωση της ημερομηνίας για τη ρεβάνς ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης προκάλεσε αλλαγή και στο πρόγραμμα της Super League 1, καθώς με δεδομένο πως το παιχνίδι αυτό ορίστηκε την Πέμπτη (30/01), το ματς της Ένωσης με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, μετατίθεται για την Κυριακή (02/02) από το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής, επισημαίνει: «Ανακοινώνεται ότι, ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Α.Ε.Κ. στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, αλλάζει ημέρα και θα διεξαχθεί την Κυριακή 02.02.2020 στις 17:15 (αντί για το Σάββατο 01.02.2020)».