Την εντός έδρας νίκη απέναντι στον Εργοτέλη θέλει ο Παναιτωλικός και ο Μάκης Χάβος, με δηλώσεις του στη Nova, τόνισε πως με πάθος και υπομονή μπορεί η ομάδα του να πάρει το «τρίποντο». Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου δήλωσε επίσης πως παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης στόπερ χωρίς ωστόσο να είναι εύκολη υπόθεση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Εργοτέλη:

«Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα σφιχτή που παλεύει όλα τα παιχνίδια. Η μεσοαμυντική της λειτουργία είναι πολύ καλή με παιδιά που τρέχουν αρκετά και μάχονται και παλεύουν για το αποτέλεσμα και το παιχνίδι θα κριθεί στο ότι θα πρέπει να έχουμε υπομονή προκειμένου να καταφέρουμε να σπάσουμε μία πολυπρόσωπη άμυνα συν το γεγονός ότι πρέπει να ρίξουμε μεγάλο βάρος στο τι θα κάνουμε όταν χάνουμε τη μπάλα».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιους παίκτες:

«Είναι μια ομάδα, ένα σύνολο που μάχεται για όλα τα παιχνίδια. Η μεσοεπιθετική της γραμμή αποτελείται από παιδιά που είναι καλά και με τη μπάλα και χωρίς και πρέπει να έχουμε παίκτες πίσω από τη μπάλα. Να έχουμε υπομονή και δεν χρειάζεται να τρελαθούμε».

Για το πρώτο παιχνίδι με την παρουσία κόσμου:

«Όλοι το γνωρίζουν ότι η δύναμη του Παναιτωλικού είναι ο κόσμος του και είναι μεγάλη μας χαρά που θα τον έχουμε στο πλευρό μας. Σκεφτείτε ότι και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήμασταν ιδιαίτερα στεναχωρημένοι που δεν γιόρτασε ο κόσμος μαζί με εμάς τη νίκη».

Για το τι θα πρέπει να έχει ο Παναιτωλικός για να κερδίσει:

«Θα πρέπει να έχουμε πάθος και υπομονή. Να έχουμε παιχνίδι κατοχής, να παίζουμε γρήγορα αλλά όχι βιαστικά».

Για την αναζήτηση κεντρικού αμυντικού:

«Είμαστε αρκετό καιρό σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο φαίνονται καθώς μια μεταγραφή δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ψάχνουμε για έναν παίκτη που θα ταιριάζει στην ομάδα μας, είμαστε σε καλό δρόμο αλλά από δω και πέρα είναι και θέμα της διοίκησης».

Πηγή: Sport-fm.gr