Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Μίσιτς, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η «A Bola».

Ο Γιόζιπ Μίσιτς είναι με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν με τον Κροάτη μέσο να πραγματοποιεί μια τρομερή χρονιά. Ο Μίσιτς είναι δανεικός στους πρωταθλητές Ελλάδος από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και σύμφωνα με το δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για την αγορά του έναντι του ποσού των 2 εκατ. ευρώ.

«Ο μέσος, Γιόσιπ Μίσιτς, δε θα επιστρέψει στη Σπόρτινγκ, αφού ο σύλλογος της Λισαβόνας έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για την πώληση του, έναντι 2 εκατ. ευρώ.

Ο Κροάτης είναι αναντικατάστατος στο κέντρο του ΠΑΟΚ κι έχει σκοράρει πέντε γκολ σε 18 παιχνίδια. Ο εκπρόσωπος του παίκτη θα βρεθεί στην Ελλάδα για να συζητήσει τις λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του παίκτη», αναφέρει το δημοσίευμα, κάτι που σημαίνει πως το θέμα είναι αρκετά προχωρημένο και όλα δείχνουν πως ο Μίσιτς θα γίνει μόνιμος κάτοικος Τούμπας.

Πηγή: gazzetta.gr