Όλο και πιο συχνές είναι οι ειδήσεις που αφορούν την έλλειψη της απαραίτητης υποστήριξης στα αθλητικά κέντρα της χώρας, και όχι μόνο, με ένα ακόμα συμβάν να έρχεται στην επιφάνεια που αφορά έλλειψη οδηγού για το ασθενοφόρο στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα σε Αστέρα Βλαχιώτη και Θύελλα Πατρών, στο 15ο λεπτό τραυματίστηκε στα πλευρά ο Κώστας Κωνσταντινίδης, παίκτης των φιλοξενουμένων και πέρασε εκτός ως αλλαγή.

Ωστόσο, η απουσία οδηγού για το ειδικό όχημα ώστε να τον μεταφέρει στο κοντινότερο νοσοκομείο, ανάγκασε μέλη της ομάδας να βάλουν τον παίκτη σε δικό τους αμάξι και να μεταβούν στους Μολάους.

Σημειώνεται, ότι το κέντρο υγείας του Βλαχιώτη ήταν κλειστό καθώς, όπως ενημερώθηκαν οι άνθρωποι της ομάδας, η βάρδια των υπαλλήλων είχε ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει διαθέσιμος οδηγός για το ασθενοφόρο.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ο τραυματισμός στα πλευρά, αν δεν έχει την απαραίτητη προσοχή και φροντίδα κατά το πρώτο διάστημα, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στον πνεύμονα.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δέχτηκε γονατιά στα πλευρά και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σπάσιμο.

Πηγή: gazzetta.gr