Το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Δημήτρη Αγραβάνη στον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται σήμερα. Ο 19χρονος πάουερ φόργουορντ έμεινε χθες ελεύθερος από τον Πανιώνιο (που θα εισπράξει περίπου 150.000 ευρώ), δεν έδωσε το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν της ομάδας της Νέας Σμύρνης και σήμερα θα ανακοινωθεί για πέντε χρόνια από τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Η προσθήκη αυτή πιθανώς να μην είναι η τελευταία. Όχι γιατί τίθεται θέμα… Γιάννη Παπαπέτρου (ο 19χρονος φόργουορντ αναχωρεί σήμερα για το Τέξας και θα συνεχίσει στο κολέγιό του), αλλά γιατί παραμένει ανοικτή η υπόθεση του Βασίλη Τολιόπουλου, παρότι χθες δεν σημειώθηκε εξέλιξη στην υπόθεση του 17χρονου πλέι μέικερ που ανήκει στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός αναμένεται να εντάξει στο δυναμικό του κάποιους ελεύθερους παίκτες για να βοηθήσουν στην περίοδο της προετοιμασίας, καθώς οι διαθέσιμοι παίκτες είναι ελάχιστοι λόγω των απουσιών όσων προετοιμάζονται για το Ευρωμπάσκετ. Στη λίστα είναι ο Αντώνης Μάντζαρης (αδερφός του Βαγγέλη), ο Μιχάλης Γιαννακίδης και άλλοι.

Σήμερα και αύριο οι παίκτες των Πειραιωτών θα υποβληθούν σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ την Πέμπτη θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν.

Πηγή: sport-fm.gr