Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε προγραμματίσει να δείξει βίντεο αλλά το μενού είχε γκάζια και έντονες παρατηρήσεις προς τους ποδοσφαιριστές του. Κοινώς το καμπανάκι χτύπησε ξανά στον Ρέντη μέσα σε λίγες ημέρες. «Σε κορυφαίο επίπεδο και για τα δεδομένα του Ολυμπιακού απαγορεύονται τα λάθη που κάνουμε. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε λάθη όπως και στο ματς με την Τότεναμ», επισήμανε ανάμεσα στα άλλα ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών.

Ο Μαρτίνς είχε αρκετές σοβαρές επισημάνσεις ειδικά για το β’ μέρος και την διαχείριση του αγώνα στο Λονδίνο. Οι παρατηρήσεις του είχαν να κάνουν με πολλούς τομείς και ήθελε να δείξει πως ενόψει ΠΑΟΚ αυτά τα λάθη απαγορεύονται διά ροπάλου αλλά και γενικότερα θα πρέπει να σταματήσουν να γίνονται. Η λογική είναι πως μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει συγκέντρωση, αποφασιστικότητα και να μην κάνει επιπόλαια και σοβαρά λάθη.

«Είμαστε ποιοτική ομάδα. Έχουμε δείξει την αξία μας. Είναι κρίμα να κάνουμε τέτοια λάθη και να χαλάμε την εικόνα μας. Μπορούμε να το πάρουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε καλύτερη ομάδα. Πρέπει να δείξουμε σε αυτόν τον αγώνα το τι μπορούμε να κάνουμε και για την ομάδα και για τον κόσμο μας. Να είμαστε πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι», επισήμανε ακόμα μεταξύ άλλων ο Ίβηρας. Στην συζήτηση μετείχαν και οι παίκτες και στάθηκαν στα λάθη που γίνονται και ότι δεν πρέπει να επαναληφθούν. Σχετικά με την 11άδα παραμένει το πιο πιθανό το 4-2-3-1 με Βαλμπουενά βασικό.

Πηγή: gazzetta.gr