Μία υπογραφή λείπει από τον Άρη προκειμένου να υπαχθεί η ομάδα στο άρθρο 99 και ο Δημήτρης Ηλιάδης βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να κλείσει την υπόθεση.

Ο πρόεδρος των «κίτρινων» ξεκινά σειρά επαφών στην πρωτεύουσα με εκπροσώπους της εταιρείας Sportvision με τους οποίους έχει γίνει ήδη προεργασία.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα επιτευχθεί συμφωνία για διακανονισμό των οφειλών και έτσι ο Άρης θα έχει φτάσει το πολυπόθητο 60,01% σε ό,τι αφορά τις συμφωνίες με τους πιστωτές που απαιτείται για την υπαγωγή στο άρθρο 99 που θα σημάνει και την αλλαγή σελίδα στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν το βράδυ της Τετάρτης (19:00) την Επισκοπή σε φιλικό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο οποίο αναμένεται να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής όσοι δεν αγωνίστηκαν στο προηγούμενο φιλικό με τη Βέροια.

Τέλος, το μέτωπο απόκτησης ενός δεξιού μπακ παραμένει ανοιχτό αφού ο Γιάννης Χατζηνικολάου εισηγήθηκε αρνητικά και ο Άρης δεν θα προχωρήσει σε συμφωνία με τον Νίκο Καρανίκα ο οποίος δοκιμαζόταν το τελευταίο διάστημα.

Πηγή: sport-fm.gr