Στην τελική ευθεία βρίσκεται για τον Άρη το θέμα της απόκτησης ενός αμυντικού που θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν σε πρώτο πλάνο τις περιπτώσεις του Νίκου Καρανίκα και του Δαμιανού Τριανταφύλλου, οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι από Λάρισα και Πανσερραϊκό αντίστοιχα.

Μάλιστα, οι δύο παίκτες «προσπέρασαν» και τον Δημοσθένη Κοσμίδη που όλο αυτό το διάστημα ήταν πρώτος στη σχετική λίστα των «κιτρίνων»

Ο 21χρονος Καρανίκας και ο 22χρονος Τριανταφύλλου έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους κι αν ο Αρης καταλήξει τελικά σε ένα από τους δύο, η επιλογή θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Ο πρώτος τις δύο τελευταίες χρονιές έπαιξε σε 31 παιχνίδια στην ΑΕΛ στη δεύτερη κατηγορία (16 και 15 αντίστοιχα), πετυχαίνοντας και ένα γκολ. Από την πλευρά του, ο δεύτερος τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε σε 9 και 22 παιχνίδια με τα «λιοντάρια» στη Football League, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Ο 24χρονος Κοσμίδης (40 ματς την τελευταία διετία με τον Γάζωρο), φαίνεται να αποτελεί πλέον τρίτη επιλογή για τους «κίτρινους», ενώ υπάρχει πάντα και η περίπτωση του ομογενή δεξιού αμυντικού, ο οποίος αναμένεται (από ώρα σε ώρα) στη Θεσσαλονίκη για να δοκιμαστεί.

Με κεντρικό πρόσωπο το Τάτο
Σε περίπου δύο εβδομάδες είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας και στον Γιάννη Χατζηνικολάου έχουν απομείνει τρεις ευκαιρίες για να διαπιστώσει την ετοιμότητα της ομάδας. Η πρώτη εξ αυτών είναι σήμερα, κόντρα στη Βέροια στο «Κλ. Βικελίδης» (20:30, OTE Sport 3), με κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης τον Ανδρέα Τάτο.

Ο 24χρονος μεσοεπθετικός θα κάνει το ντεμπούτο για τη νέα σεζόν, ύστερα από την επιστροφή του στον Αρη και αποτελεί τον επιπλέον λόγο για τους φιλάθλους των «κιτρίνων» να παρευρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου για το σημερινό παιχνίδι.

Πηγή: sport-fm.gr