Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος απαντά πως «δεν είμαι και αργός» κι εμφανίζεται έτοιμος να διεκδικήσει φανέλα βασικού στην Ντόρτμουντ.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι αποφασισμένος μέσα από σκληρή δουλειά να πάρει φανέλα βασικού στην Ντόρτμουντ. Ο διεθνής αμυντικός ξεκαθάρισε πως δεν έχει πρόβλημα να αγωνίζεται είτε στο κέντρο της άμυνας, είτε στο δεξί άκρο αυτής, ενώ υπογράμμισε πως αν και ίσως πήγε μικρός στην Μίλαν, πήρε πολύτιμες εμπειρίες από τους Νέστα και Τιάγκο Σίλβα.

«Τέλος πάντων, δεν είμαι αργός. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι η αντίληψη, η γρήγορη σκέψη», η αρχική απάντηση του «Sokratis» στο γεγονός πως τον θεωρούν… φαινόμενο ταχύτητας για αμυντικό.

«Στην Βέρντερ Βρέμης αγωνίστηκα σε πάνω από 20 παιχνίδια ως δεξί μπακ και τα πήγα πολύ καλά. Σε κανέναν δεν αρέσει να κάθεται στον πάγκο. Έχω έρθει στην Ντόρτμουντ για να αγωνιστώ και να ανταγωνιστώ -σε υγιή πλαίσια- για μια θέση στην αρχική σύνθεση. Μπορώ να παίξω και στις δύο θέσεις. Όπου κι αν με βάζει ο προπονητής μου, θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό», ήταν το σχόλιο του 25χρονου διεθνή για το που τον βολεύει να αγωνίζεται.

«Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία στην Μίλαν. Έμαθα πολλά πράγματα από συμπαίκτες, όπως οι Νέστα και ο Τιάγκο Σίλβα. Ίσως όμως να ήμουν πολύ μικρός στα 21 για μια τόσο μεγάλη ομάδα», τα λόγια του για το πέρασμά του από την Μίλαν.

Πηγή: sport-fm.gr