Στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει με τον ΠΑΟΚ την μεταγραφή του βρίσκεται ο Γιώργος Εφραίμ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του κυπριακού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η οπαδική ιστοσελίδα «omonoianews» έγραψε πως ο 23χρονος χαφ δεν ακολούθησε την αποστολή του «τριφυλλιού» για το βασικό στάδιο προετοιμασίας εν όψει της επόμενης σεζόν και μαζί με τον πατέρα του μετέβη στη συμπρωτεύουσα για να μιλήσει με τη διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά».

Το δημοσίευμα

«Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να μην ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα, αφού τις τελευταίες ημέρες το ενδιαφέρον της Ελληνικής ομάδας είναι πολύ έντονο. Μάλιστα σήμερα το πρωί, ο ποδοσφαιριστής, πέταξε για Θεσσαλονίκη, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, για να συζητήσουν με τον «Δικέφαλο του Βορρά» το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους.

Όπως πληροφορούμαστε, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Ομόνοιας δεν έχει επιτευχθεί ακόμα συμφωνία. Πιθανόν αυτό να γίνει όταν ο παίκτης τα βρει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, η Ομόνοια ικανοποιείται με ένα ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο.

Ο Τόνι Σαβέφσκι ήδη ζήτησε να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για τον αντικαταστάτη του παίκτη, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Αυτός πιθανότατα θα είναι ο Νιόγκο Πρίσο της ΤΣΣΚΑ Σόφιας».

Πηγή: sport-fm.gr