Κατά κοινή παραδοχή ο Αριέλ Ιμπαγάσα αποτελεί τον ιθύνοντα νου στην οργάνωση του παιχνιδιού του Ολυμπιακού. Ο τραυματισμός του Αργεντινού κεντρικού μέσου και πολύ περισσότερο ο μικρός βαθμός ετοιμότητάς του, «πονοκεφαλιάζουν» τον Ερνέστο Βαλβέρδε όσον αφορά τη συγκρότηση του σχήματος που θα παρατάξει κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

 Είναι τέτοιος ο προβληματισμός του Βάσκου προπονητή, όπου ακόμη και στην τελευταία προπόνηση φρόντισε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, αφού δεν «έδειξε» ενδεκάδα, ενώ

χρησιμοποίησε για κάποιο διάστημα με την ομάδα των βασικών τον Κρίστιαν Νέμεθ, τον οποίο τελικά δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή, κρατώντας τον για ακόμη ένα παιχνίδι εκτός πλάνων …

Ο Βαλβέρδε παρουσιάζεται αρκετά μπερδεμένος, αφού όπως παραδέχθηκε και στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου έχει την ευχέρεια να ποντάρει σε πολλούς ποιοτικούς παίκτες και φροντίζει να τους κρατάει πάντοτε σε εγρήγορση.

 Το «gazzetta.gr» επιχειρεί να δώσει τρεις διαφορετικές εκδοχές σε περίπτωση κατά την οποία ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν ξεκινήσει κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

 Η μία θέλει τον Γιάννη Παπαδόπουλο να παίρνει φανέλα βασικού και να καλύπτει τη θέση του Αργεντινού μέσου μπροστά από τον Ντουντού και λίγο πιο πίσω από τον Φουστέρ, που θα έχει ελεύθερο ρόλο.

 Μία δεύτερη εκδοχή θέλει τον Γιάννη Φετφατζίδη να κάνει την έκπληξη και να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα. Σε αυτή την περίπτωση, ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα καλύψει τη θέση του οργανωτή καιο Νταβίντ Φούστερ θα οπισθοχωρήσει καλύπτοντας το κενό του Ιμπαγάσα.

 Μία τρίτη, η οποία συγκεντρώνει και τιςλιγότερες πιθανότητες θέλει τον Κέβιον Μιραλάς να ξεκινάει πίσω από τον Μάρκο Πάντελιτς και τον Φουστέρ να καλύπτει τη θέση του Ιμπαγάσα.

 Πηγή: gazzetta.gr