Μπορεί η σεζόν να μην ξεκίνησε καλά για την ΑΕΚ, μετά την ήττα με 2-1 στο ΟΑΚΑ από την Ξάνθη, αλλά από την αποχώρηση του Μιγκέλ Καρντόσο και με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο, η κατάσταση έχει αλλάξει δραστικά προς το καλύτερο.

Η χθεσινή νίκη με 1-0 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, ήταν η τέταρτη σερί για την Ένωση, με τις τρεις να είναι για τη Super League 1, δύο εκ των οποίων εκτός έδρας, σε γήπεδα που μόνο εύκολα δεν είναι για οποιαδήποτε ομάδα.

Όλα αυτά έχουν «ζεστάνει» πολύ τον κόσμο της ομάδας, που δείχνει μεγάλη διάθεση για να βρεθεί στο πλάι της αγαπημένης του ομάδας στο ντέρμπι «δικεφάλων» της επόμενης εβδομάδας με τον ΠΑΟΚ.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έθεσε από χθες βράδυ, ελάχιστα μετά το ματς στο Αγρίνιο, στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (29/09) και μέσα σε λιγότερο από μία ώρα είχαν πουληθεί 2.800 εισιτήρια. Εκτιμάται, μάλιστα, πως το ΟΑΚΑ θα έχει πάρα πολύ κόσμο, ίσως ακόμη και 50.000.

Είναι δεδομένο ότι θα ανοίξει και το πάνω διάζωμα, καθώς το κάτω φαντάζει λίγο για να καλύψει τις ανάγκες των οπαδών της ΑΕΚ, ενόψει μιας από τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της περιόδου.