Οι διακοπές μπορούν να περιμένουν για λίγες ακόμη μέρες, αφού προέχει το… εθνικό καθήκον. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Παρασκευή τη Λιθουανία στο Βίλνιους με στόχο τη νίκη, που θα τη διατηρήσει σε τροχιά Παγκοσμίου Κυπέλλου, αρχικά διασφαλίζοντας τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ και ει δυνατόν κυνηγώντας μέχρι τέλους την πρωτοπόρο Βοσνία για το απευθείας εισιτήριο για τα τελικά της Βραζιλίας.

Οι διεθνείς συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας. Στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος είναι από την πρώτη στιγμή και οι 21 ποδοσφαιριστές που έχει καλέσει, ενώ για την ώρα δεν προκύπτει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Η πρώτη προπόνηση της ομάδας θα γίνει το απόγευμα (18:00) στον Άγιο Κοσμά και η προετοιμασία θα συνεχιστεί στην Αθήνα μέχρι και την Τετάρτη, ενώ το πρωί της Πέμπτης η αποστολή θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για τη Λιθουανία.

Στις λιγοστές προπονήσεις που απομένουν ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θέλει να επιβαρύνει τους ήδη καταπονημένους από τις συνεχείς υποχρεώσεις ποδοσφαιριστές του, ωστόσο θα δώσει έμφαση στο επιθετικό κομμάτι, αλλά και στην προσαρμογή τους στον πλαστικό χλοοτάπητα που έχουν στην έδρα τους οι Λιθουανοί.

Πηγή: sport-fm.gr