Μισή ώρα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι της Καλλονής με τον Ολυμπιακό Βόλου για την Football League, οι φιλοξενούμενοι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλουν την παρουσία «μπράβων» στο γήπεδο οι οποίοι, όπως αναφέρουν, εκφοβίζουν τα μέλη της αποστολής της ομάδας του Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:

Εδώ και μισή ώρα πρωτοφανή γεγονότα συμβαίνουν στο γήπεδο της Καλλονής που ξυπνούν μνήμες από άλλες περιόδους και άλλα καθεστώτα. Τριάντα μπράβοι καθοδηγούμενοι από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Καλλονής κ. Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και εν ενεργεία στέλεχος της υπηρεσίας πληροφοριών απειλούν, εκφοβίζουν και είναι έτοιμοι να προπηλακίσουν όλη την αποστολή της ομάδας του Βόλου. Αναρωτιέται ο κάθε Έλληνας πολίτης πως είναι δυνατόν εν ενεργεία υπάλληλος της E.Υ.Π. να μετέχει σε τέτοιες έκνομες πράξεις που γυρίζουν το ποδόσφαιρο εκατό χρόνια πίσω. Είναι ντροπή για όλο το αθλητικό κατεστημένο να ανέχεται τέτοιου είδους συμπεριφορές και να είναι υπέρμαχοι του : «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν θα ξεκινήσει τον αγώνα εάν η Αστυνομική Διεύθυνση Μυτιλήνης δεν παραμείνει στο ύψος της και διασφαλίσει τη σωματική ακεραιότητα και τις ομαλές συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα.

Υ.Γ. Αλλά τι να περιμένει κανείς από μια ομάδα με παράγοντες χωρίς ιστορία, παρελθόν, παρόν αλλά το κυριότερο μέλλον. Κύριοι, όλα τα παραπάνω δεν χρειάζονται, η μπάλα παίζεται στον αγωνιστικό χώρο και εκεί θα κερδίσει ο καλύτερος. Αδιάψευστος μάρτυς για την αλήθεια των παραπάνω είναι και η απουσία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Καλλονής αλλά και της Football League κ. Στέλιου Σφακιανάκη, ο οποίος γνώριζε τι θα συμβεί και δεν ήθελε να είναι παρών σε όλα αυτά τα έκτροπα.

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Πηγή: Sport-fm.gr