Η αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι από την Παρί Σεν Ζερμέν μοιάζει βέβαιη. Η επικείμενη πρόσληψή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί… κοινό μυστικό και υποχρεώνει τους ανθρώπους της πρωταθλήτριας Γαλλίας να αναζητούν τον αντικαταστάτη του. Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες, ήταν αυτό του Φάμπιο Καπέλο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρωσίας, όμως, διέψευσε κατηγορηματικά την φήμη αυτή, μιλώντας στο «France Football».

«Κανείς από την Παρί Σεν Ζερμέν δεν ήρθε σε επαφή μαζί μου, αλλά ούτε και πέρασε από το μυαλό μου η ιδέα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των Παριζιάνων. Είμαι ευχαριστημένος στη Ρωσία, δεσμεύομαι με συμβόλαιο, οπότε όσα ακούστηκαν ήταν μόνο φήμες», ξεκαθάρισε ο Καπέλο.

Για να ενισχυθεί η διάψευση του Ιταλού τεχνικού, ο γιος του – και μάνατζέρ του – Πιερφιλίπο, μίλησε για τις επαφές που είχε με τον Λεονάρντο. «Με τον Λεονάρντο έχω μιλήσει, το ομολογώ. Όμως ήταν έναν χρόνο πριν και δεν αναφέρθηκε ούτε μια φορά το όνομα του πατέρα μου. Από τότε δεν τον είδα, ούτε του τηλεφώνησα. Ο Φάμπιο Καπέλο δεν είναι ανάμεσα στους υποψήφιους να καθίσουν στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν», τόνισε με βεβαιότητα ο Πιερφιλίπο Καπέλο.

Πηγή: sport-fm.gr