Την ώρα που ο ΠΑΟΚ δεν παρουσιάζεται αντάξιος των προσδοκιών στη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν θέσει σε εφαρμογή τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του «Δικεφάλου του Βορρά» βρίσκεται ο Σέρχιο Πίντο, ο οποίος δήλωσε ότι αποχωρήσει από το Ανόβερο και την Bundesliga. Χωρίς, όμως, να αποκαλύψει τον προορισμό του.

Το Σάββατο ήταν η τελευταία εμφάνιση του Πορτογάλου χαφ με την γερμανική ομάδα και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της για όσα προσέφερε τα τελευταία έξι χρόνια.

Σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η SportDay, οι Θεσσαλονικείς παρουσιάζουν «ζεστό» ενδιαφέρον για την απόκτηση του 33χρονου παίκτη και θα ήθελαν να τον κλείσουν άμεσα εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα, το δημοσίευμα της εφημερίδας τονίζει ότι άνθρωπος του ΠΑΟΚ βρέθηκε πρόσφατα στη Γερμανία για να μιλήσει με τον Πίντο και τον Στέλιο Μαλεζά.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος και για να αποχωρήσει ο διεθνής στόπερ θα πρέπει να φέρει μία πρόταση της τάξεως των 500.000 ευρώ.

Ωστόσο, στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο θεωρούν ότι η… δουλειά μπορεί να γίνει και με λιγότερα χρήματα. Η υπόθεση, όμως, εξαρτάται από τον Μαλεζά. Δηλαδή, αν επιθυμεί να επαναπατριστεί ή να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο σύλλογο του εξωτερικού.

Όσον αφορά τον Πίτι, πέτυχε δύο γκολ στη νίκη της Βαγεκάνο επί της Λεβάντε και κρατάει την ομάδα του σε τροχιά Europa League με τα 17 τέρματα που έχει σημειώσει συνολικά τη φετινή σεζόν.

Πηγή: sport-fm.gr