Από την αρχή της χρονιάς είναι σε συνεχή αμφισβήτηση, παρά το γεγονός πως η Μίλαν έχει κάνει έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο πρωταθλήματος και βρίσκεται μια ανάσα από την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αν και ελπίζει πως θα συνεχίσει το έργο του στην ομάδα του Μιλάνου και μετά την ολοκλήρωση του Καμπιονάτο, φαίνεται πως… μετράει μέρες στους «ροσονέρι», όπως φάνηκε από μια ατάκα του προέδρου, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στο παρασκήνιο επαγγελματικού δείπνου, το βράδυ της Πέμπτης.

Ο πρώην πρωθυπουργός, αναφερόμενος στο μέλλον του Ιταλού προπονητή, τόνισε χαρακτηριστικά. «Ο Αλέγκρι δεν θα είναι στη Μίλαν την επόμενη χρονιά. Θα είναι στη Ρόμα. Η ανακοίνωση θα βγει μετά τον αγώνα με τη Σιένα».

Ο Μπερλουσκόνι έμοιαζε πολύ σίγουρος, σύμφωνα με τις ιταλικές εφημερίδες. Ωστόσο, κάποιοι θεωρούν πως η δήλωση αυτή είναι παραπλανητική, καθώς πολλοί από τους παρόντες στο δείπνο ήταν οπαδοί των «τζαλορόσι» και πιθανώς ο πρόεδρος της Μίλαν ήθελε να τους πειράξει.

Το σίγουρο είναι πως το μέλλον του Αλέγκρι εξακολουθεί να είναι αβέβαιο, αφού δεν έχει πάρει εγγυήσεις πως θα συνεχίσει στη Μίλαν μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου του το 2014.

Πηγή: sport-fm.gr