Ο Μάρκο Λιβάγια ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι της νέας σεζόν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ. Ο Κροάτης έκανε και στην Τρίπολη τα… δικά του και με την παρουσία του βοήθησε τον «δικέφαλο» να φτάσει στη νίκη επί του Αστέρα με 3-2.

Ο μίνι παραγκωνισμός του από τον Μιγκέλ Καρντόσο είχε στρέψει σχεδόν όλον τον «κιτρινόμαυρο» οργανισμό κατά του Πορτογάλου τεχνικού, ενώ οι οπαδοί πήραν σαφή θέση, φωνάζοντας το όνομά του με κάθε ευκαιρία. Αυτό δεν το ξέχασε ο 26χρονος επιθετικός και όταν έκανε το 1-2 έτρεξε προς την εξέδρα των φιλοξενούμενων για να πανηγυρίσει μαζί τους, σε μια κίνηση που θύμισε Ντέμη Νικολαΐδη.

Ο Λιβάγια δείχνει ακόμη πιο φουριόζος με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της Ένωσης και με τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στην Αρκαδία, παρουσιάστηκε ξεκάθαρος πως θα ήθελε τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο της ομάδας και στα επόμενα ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κροάτη φορ για:

Τη νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη: «Μετά από ένα απίστευτο παιχνίδι στην Τουρκία, η ομάδα τα πήγε πάρα πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενος. Δείξαμε χαρακτήρα και τώρα έχουμε δύο εβδομάδες για να δουλέψουμε. Ο κ. Κωστένογλου είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος, μιλάει πάρα πολύ με τους ποδοσφαιριστές και η διαφορά είναι ότι τώρα είμαστε περισσότερο ομάδα. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που δεν χρειάζεται να παίζει πάντα από πίσω με τον τερματοφύλακα με κοντινές πάσες, όπως μας ζητούσε ο προηγούμενος προπονητής. Έχουμε μεγάλη δυναμική, δίνει τη μάχη της κατά τη διάρκεια του αγώνα και είναι αυτή που είδαμε σήμερα».

Τον πανηγυρισμό του με τον κόσμο: «Προσπαθούσα να τους πω να δώσουν έξτρα ώθηση για μας, τους ευχαριστώ γιατί μας βοήθησαν πολύ με την παρουσία τους».

Το τι κρατάει από τον Μιγκέλ Καρντόσο: «Δείξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια ότι μπορούμε να τα πάμε πολύ καλά».

Τον Ολιβέιρα, τη συνεργασία τους και τον τραυματισμό του: «Είναι ένας ένας μεγάλος και έμπειρος παίκτης, έχει προσαρμοστεί αρκετά γρήγορα και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει. Ελπίζουμε να μην έχει κάτι πολύ σοβαρό».

Το αν θα κρατούσε τον Κωστένογλου στον πάγκο της ΑΕΚ: «Ναι».