Δικαιωμένοι για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην ομάδα και τη στήριξη στο μοντέλο που έχουν εφαρμόσει από πέρσι εμφανίστηκαν Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μετά το θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό του Final 4.

«Είμαστε συγκινημένοι. Οι παίκτες κυριάρχησαν κατά κράτος και εφάρμοσαν κατά γράμμα το πλάνο του προπονητή, ειδικά στην άμυνα. Νικήσαμε μία ομάδα που ανεξάρτητα από το τι έκανε είναι ομαδάρα. Είναι μία δικαίωση του προπονητή και αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό γιατί είναι ένας άνθρωπος που πρώτη φορά τα κάνει όλα αυτά. Και φυσικά είχε τη στήριξή μας», τόνισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. «Πάμε να κάνουμε το repeat. Αν το ξαναπάρουμε θα το έχουμε πάρει σε μία σεζόν με 31 παιχνίδια, θα είναι κάτι αξιοσημείωτο», πρόσθεσε. «Ακόμη και παίκτες που δεν έχουν ξαναπαίξει έτσι, όπως ο Σερμαντίνι, τα έδωσαν όλα».

Όσο για τον αντίπαλο που προτιμά στον τελικό, είπε: «Δεν έχουμε προτίμηση. Θέλουμε να έχουν οι παίκτες ηρεμία στο μυαλό τους και θα τα δούμε τα υπόλοιπα».

Για την παρουσία του κόσμου είπε: «Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός, ανατριχιαστικός. Ελπίζω να έρθουν περισσότεροι την Κυριακή, αν μπορούν».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε: «Το μοντέλο συνεχώς εξελίσσεται και αναβαθμίζεται. Πέρσι η επιτυχία ήρθε και λίγο από τύχη, φέτος ήταν από σύστημα. Η ομάδα είχε αγωνιστική ηρεμία και το ότι φτάσαμε ξανά στον τελικό δεν είναι τυχαίο».

Πηγή: Sport-fm.gr