Τις προηγούμενες ημέρες είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει εντοπίσει τον αντικαταστάτη του Μάριο Γκέτσε, ο οποίος από το ερχόμενο καλοκαίρι θα αγωνίζεται στη Μπάγερν Μονάχου. Ο παίκτης αυτός είναι ο Τζούλιαν Ντράξλερ, για τον οποίο η διοίκηση της Ντόρτμουντ αναμενόταν να καταθέσει επίσημη πρόταση στην αντίστοιχη της Σάλκε, προκειμένου να τον αποκτήσει.

Αμέσως οι άνθρωποι της Σάλκε έσπευσαν να διαψεύσουν την πληροφορία αυτή, λέγοντας πως, ούτε ο παίκτης πωλείται, ούτε έχουν δεχθεί κάποια… ενόχληση από τη διοίκηση της Μπορούσια. Μάλιστα, οι διοικούντες έκαναν λόγο για πρόθεση του Ντράξλερ να παραμείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια, κάτι που και οι ίδιοι επιθυμούν.

Παρά τις δηλώσεις των ανθρώπων της Σάλκε, οι φήμες εξακολουθούσαν να θέλουν την Ντόρτμουντ να πιέζει για την απόκτηση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή. Αυτό υποχρέωσε τον Αθλητικό Διευθυντή της Σάλκε, Χορστ Χελντ να αποκαλύψει πως, πράγματι η Ντόρτμουντ θέλει τον Ντράξλερ.

«Είναι αλήθεια πως η Ντόρτμουντ έχει κάνει πολλές προσπάθειες, μέχρι σήμερα, για να μας πείσει να της παραχωρήσουμε τον Ντράξλερ. Για την ακρίβεια, η πίεση που μας ασκεί γίνεται ολοένα και πιο ασφυκτική. Για αυτό το λόγο δεν μπορώ να ξέρω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, αφού στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να αποκλείεται τίποτα», τόνισε στη «Bild» ο παράγοντας της Σάλκε, αφήνοντας να εννοηθεί πως η διοίκηση της ομάδας του είναι πρόθυμη να διαπραγματευτεί και, αν μείνει ικανοποιημένη από την τελική προσφορά, να παραχωρήσει τον Τζούλιαν Ντράξλερ στη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Πηγή: sport-fm.gr