Όλα στραβά πήγαν για την ΑΕΚ χθες το βράδυ κόντρα στην Τραμπζονσπόρ, το πρώτο των δύο ομάδων στα πλέι οφ του Europa League. Η ελληνική ομάδα όχι μόνο έχασε με 3-1, αλλά είχε και μια απογοητευτική εικόνα, σε συνέχεια της κάκιστης εμφάνισης και με την Κραϊόβα, ξανά στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο, εκτός όλων των άλλων, είδε να χάνεται και ένα αήττητο σερί στο Europa League, το οποίο κρατούσε για 12 παιχνίδια και είχε ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2017 και την εκτός έδρας ισοπαλία στο Βέλγιο με την Κλαμπ Μπριζ.

Μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (22/08), η Ένωση παρέμενε αήττητη στη διοργάνωση, μετρώντας τρεις νίκες και εννιά ισοπαλίες. Έπειτα από την πρόκριση επί της Μπριζ (0-0 και 3-0), ο «δικέφαλος» δεν γνώρισε την ήττα ούτε στα ματς του ομίλου απέναντι σε Ριέκα (2-1 και 2-2), Μίλαν (0-0 και 0-0) και Αούστρια Βιέννης (2-2 και 0-0), ενώ αήττητη έμεινε και κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου στους «32» του Europa League (1-1 και 0-0), χάνοντας την πρόκριση στο εκτός έδρας γκολ. Ακολούθησαν τα δύο ματς με την Κραϊόβα, φέτος, 0-2 εκτός έδρας και 1-1 στο ΟΑΚΑ, για να έρθει η Τραμπζονσπόρ να βάλει τέλος στο σερί.

Μεγάλο μερίδιο σε αυτό φέρει και ο Μιγκέλ Καρντόσο, το σύνολο του οποίου δείχνει να στερείται αποτελεσματικότητας, ενώ το σχέδιό του για τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να βγαίνει. Έτσι, από χθες το βράδυ άρχισαν να κυκλοφορούν και κάποιοι «ψίθυροι» για το μέλλον του.