Από την αρχή της σεζόν είναι το μόνιμο θέμα των εφημερίδων της Ιταλίας. Πότε θα απολυθεί ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του; Ακόμα και τώρα που η Μίλαν βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και έχει κάνει έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο, οι Ιταλοί φαίνονται βέβαιοι πως ο Αλέγκρι δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στο Μιλάνο.

Ο ίδιος, πάντως, δεν δείχνει να αγχώνεται, αφού κάθε φορά που του γίνεται η ερώτηση σχετικά με το μέλλον του, απαντά με χιούμορ. Κάτι που έκανε και μετά το τέλος του αγώνα με την Κατάνια και τη νίκη της Μίλαν με 4-2.

«Υπήρξε μια περίοδος που δεν ασχοληθήκατε με το συμβόλαιό μου, ούτε αναφέρατε τον αντικαταστάτη μου. Σε εκείνη την περίοδο κάναμε δύο ήττες και φέραμε μία ισοπαλία.

Την περασμένη εβδομάδα ξεκινήσατε πάλι να γράφετε πως επίκειται απόλυσή μου και επιστρέψαμε στις νίκες. Μάλλον φέρνει τύχη η συζήτηση για το μέλλον μου.

Σας παρακαλώ, συνεχίστε την μέχρι το τέλος του Καμπιονάτο. Με τον τρόπο αυτό θα εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέγκρι.

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό ως πιθανού διαδόχου του, είναι αυτό του Κλάρενς Ζέεντορφ. «Η αλήθεια είναι πως ο Κλάρενς έλειπε από τη λίστα μου. Ευτυχώς προστέθηκε και αυτός και νομίζω πως είμαι έτοιμος να συμπληρώσω το… άλμπουμ με τα χαρτάκια. Πάντως ο Ζέεντορφ θα μπορούσε να γίνει ένας πολύ καλός προπονητής, αφού έχει τις γνώσεις και την εμπειρία», σχολίασε με χαμόγελο ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Πηγή: sport-fm.gr