Τις απειλές που του μετέφερε ο Σταύρος Τριτσώνης ότι δέχθηκε κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό επικαλέστηκε ο Χρήστος Κωστής.

Μετά την εκδίκαση της έφεσης της ΑΕΚ στην ΕΠΟ, ο γενικός αρχηγός της εμφανίστηκε αισιόδοξος για δικαίωση. Το βάσισε, δε, στο ότι υπήρξε εμφανής παρέμβαση για να διακοπεί οριστικά το παιχνίδι.

«Η ΑΕΚ μπορεί να έχει τύχη στην ένσταση. Υπάρχουν μαρτυρίες, καταγεγραμμένα γεγονότα από όλους τους φορείς ότι ο αγώνας μπορούσε και έπρεπε να συνεχιστεί», σημείωσε.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι «εμένα ο κ. Τριτσώνης με διαβεβαίωσε πως “αν συνεχιστεί το ματς, θα μου κρεμάσουν την σφυρίχτρα, εμένα με ενδιαφέρει η καριέρα μου», συμπλήρωσε:

«Ήταν συνεχώς με ένα τηλέφωνο στο χέρι, δεν μας άφησε να έχουμε καμία συμμετοχή. Απλά ο Πανθρακικός -και προς τιμήν του- συμφώνησε να συνεχιστεί το ματς, ενώ και οι παρατηρητές και η Αστυνομία και το ΟΑΚΑ απορούν για ποιο λόγο και από ποιόν δέχθηκε πιέσεις ο κ. Τριτσώνης και δεν συνέχισε το ματς».

Εκτός του συγκεκριμένου ματς, ωστόσο, ο Κωστής στάθηκε και στη γενικότερη αντιμετώπιση της ΑΕΚ από τη διαιτησία φέτος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Από την αρχή της χρονιάς η ΑΕΚ κατά συρροή αδικείται, έχουν ασελγήσει πάνω στο πτώμα της και ειδικά τις πρώτες 10 αγωνιστικές. Εμείς το μόνο που ζητήσαμε είναι ισονομία».

Πηγή: Sport-fm.gr