Θα ανάψει στην Ολυμπία. Θα καταλήξει στο Σότσι. Αλλά στο μεταξύ θα έχει περάσει και μια βόλτα από το διάστημα!

Κι όμως αυτό το ενδεχόμενο το εξετάζουν πολύ σοβαρά οι Ρώσοι διοργανωτές των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2014 που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη που βρέχεται από την Μαύρη Θάλασσα.

Άνθρωπος της οργανωτικής επιτροπής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2014 επιβεβαίωσε τις σκέψεις αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ληφθεί η απόφαση μέχρι τώρα!

Πάντως, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει οι ρώσοι σκοπεύουν η Φλόγα να περάσει από 2.900 πόλεις και χωριά της χώρας μέχρι να φτάσει στο Σότσι για να γίνει η Τελετή Έναρξης.

Εφόσον ληφθεί η απόφαση, οι Ρώσοι σκοπεύουν, να… χωρίσουν τη Φλόγα στα δύο, με προορισμό τον διαστημικό σταθμό Μπαϊκονούρ για να ταξιδέψει με το Σογιούζ στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, την στιγμή που η λαμπαδηδρομία προς το Στάδιο στο Σότσι θα συνεχίζεται!

Μάλιστα εφόσον ληφθεί η απόφαση αυτή είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να καθυστερήσει για λίγες ημέρες η εκτόξευση του Σογιούζ.

Πάντως, ακόμη και αυτό να μην συμβεί οι Ρώσοι μιλούν με σιγουριά πως θα στείλουν στο Διάστημα μια από τις Ολυμπιακές Δάδες.

Πηγή: Sport-fm.gr